Behöver du hjälp av en golvläggare?

God morgon alla mina läsare och välkommen in till min blogg. Jag hoppas att ni har det bra där ute i ”stugorna”. För egen del så har jag haft olika hantverkare här hemma den senaste tiden i samband med ombyggnaden av vårt hus. Man kan lugnt säga att det varit rörigt här hemma men ”den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”, sägs det! Vi, det är min fru och jag, bor i en äldre villa i Filipstad. Den har genomgått omfattande renoveringar den senaste tiden. När det kom till golven så anlitade vi Löfgens Golv & Kakel i Grythyttan AB. Vi är så nöjda med deras insats och hur snygga golv vi har fått i vår villa så att jag bara kände att jag ville berätta för er om detta eminenta företag och vad de kan göra för er inom golvläggning i Filipstad och Hällefors.

Alla kunder har olika behov, tycke, smak och plånbok. Därför kan detta företag erbjuda olika slags golv och behandlingar. Kanske har du redan ett snyggt trä- eller parkettgolv som enbart behöver slipas? Inga problem, Löfgrens Golv och Kakel fixar detta! Vårt hus har flera olika rum där de olika rummen ska fylla olika behov. Min fru och jag fick god hjälp av företaget att välja emellan olika plastmattor, laminat, parkett och klinkers. Vi valde också att låta dem lägga in nya badrumsgolv och väggar med både kakel och klinkers. Det har varit viktigt för oss att enbart anlita lokala företagare. Så för dig som bor i Hällefors, Filipstad eller Karlskoga med omnejd blir detta företag perfekt.

Det blev inte heller särskilt dyrt. Vi fick nämligen göra ROT- avdrag. Innan arbetet påbörjades så fick vi också en offert. Så vi kunde i lugn och ro ta ställning till exakt vilka golv vi ville ha och på förhand få ett kostnadsförslag utan att bli stressade. Nu önskar jag alla läsare en fortsatt trevlig dag och jag hoppas att ni fick lite inspiration till att göra fint hemma hos er också.