Ett perfekt hem med Perfect home!

Detta trevliga ämne som heminredning i Umeå, det har jag och mina väninnor satt väldigt högt upp på dagordningen. För det är nämligen så här förstår ni, alla underbara och fantastiska läsare här på min blogg, att vi är tre stycken väninnor som älskar att shoppa i den här underbara butiken som heter Perfect home Camilla Kvist. Det här är en butik även för alla er som är intresserade utav heminredning i Skellefteå och Piteå. Jag rekommenderar alla att besöka detta ställe, för om ni liksom vi älskar shopping och heminredning då lär ni förmodligen finna massor av saker som ni vill ha i just denna butik.  

 

Jag har inga gröna fingrar och tycker det är mycket bättre att ställa konstgjorda växter i fönstren. Det finns ett särskilt sortiment av Flora konstväxter som jag bara älskar så mycket. Det går inte se att det här är konstgjort om man inte går fram och känner på bladen med fingrarna. För att inte tala om den fina servis som Kicki, min väninna, köpte. En servis där varje del målats på förhand i ett ursnyggt reliefmönster. Ja ni hör ju själva att på Perfect Home Camilla Kvist där finns det hur mycket smått och gott som helst att välja på inom heminredning i Umeå med flera orter, och nu när det inte kostar mer än vad det gör så kan man ju passa på shoppa lite extra. Jag brukar lägga ut lite bilder på mina fynd som jag har shoppat men tyvärr så har det blivit sprickor i kameralinsen och även på displayen. I morgon lämnar jag in telefon på lagning i en sån där butik som lagar telefon på en timma. Det ska jag berätta om för er i mitt nästa inlägg.